Volontär och världsberömd

Ingen av de stora medierna i Ecuador har berättat om detta, men andra volontärer har tagit foton, så nu är det även en nyhet i dagstidningarna. Den före detta super stjärnan och fotbollsproffset Agustin ”El Tin” Delgado har synts till ibland rasmassorna. El Tin håller mycket låg profil och unviker helst att bli fotad, han är ju inte där för att skriva autografer, han är där för att jobba. Stort, det är detta Ecuador handlar om, när det gäller är vi alla här på samma nivå, en för alla alla för en. Tack El Tin för att vara en så god förebild!

eltin1eltin 2

Ni som inte kommer ihåg El Tin eller vet vem han är så kan jag berätta att han är en av Ecuadors fotbolls landslags bästa målskyttar genom tiderna. Det är inte många i hans position som skulle göra detsamma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s