Inga avgifter när du skickar pengar till Ecuador

Flera olika företag där du kan föra över pengar till olika länder tar inte ut några avgifter när du skickar pengar till Ecuador. Några av våra vännner har skickat pengar från USA till Ecuador via Western Union utan några som helst avgifter. När man tittar på deras sajt kan man inte hitta denna information någonstans så man kanske måste gå till deras kontor för att få avgiftsfritt. Även Ria Money Transfer har avgiftsfritt, men bara till slutet av april. Det måste innas många fler företag som erbjuder fria avgifter. Vet ni något annat företag vänligen hör kommentera detta inlägg.

Här är två företag som enligt uppgift har noll avgift på pangatransaktioner till Ecuador. För säkerhets skull, fråga efter avgitsfri överföring innan du för över pengarna. Kanske är det gratis även om de inte skyltar med det.

RIA MONEY TRANSFER

WESTERN UNION

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s