Rescue dogs jobbar i det tysta

Massor av hundar som är tränade för att leta upp levande människar i rasmassorna. Bara genom att lukta kan de hitta överlevande och markera så att räddningsarbetare kan börja gräva. Dessa hundar skadar lätt tassarna när de springer omkring i rasmassorna med glassplitter och annat som kan skada tassarna. Redan dag 2 startade denna kvinna upp produktion av stövlar till hundarna. En hund skadad innebär en hund mindre som kan nosa upp överlevande. Respekt. Snabbt och bra jobbat. Tror att de gjorde ca 400 st på två dagar som sedan donerades.

image

image

image

dog praying

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s