Ecuadors turistministerie informerar

Ecuadors turistministerie informerar omvärlden om situationen i Ecuador. Omvärlden undviker att resa till Ecuador p g a jordbävningen. Man försöker informera om att det fortfarande finns många platser man kan besöka och som inte drabbats. Turismen är en av ecuadors största inkomstkällor, av den anledningen är det så viktigt att turisterna fortsätter att komma till Ecuador. Vi som jobbar inom turism betalar stora mängder skatter till staten, i dessa tider en mycket viktig inkomstkälla.

aaa bbb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s